Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 130 g double cream
- 50 g dark brown sugar
- 50 g caster sugar
- 50 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 6 portions
- Kalori
- 7056 kJ / 1680 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 135.6 g
- Yağ
- 132 g
- Doymuş Yağ
- 84.6 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 2363.8 mg
Alternatif tarifler
Butterscotch sauce
10 Min
Fruit coulis
10 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Lemon curd (TM6)
15 min
Caramel Sauce
1h 30min
Chocolate sauce
20min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Caramel sauce
1h 30min
Meringues
5óra
Traditional crème brûlée
25hod.
Chocolate ganache
20min