Espaguetis "aglio e olio" (Chef)

Espaguetis "aglio e olio" (Chef)

4.2 422 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 6 - 8 ramitas de perejil fresco hojas y parte del tallo
  • 3 dientes de ajo
  • 1 guindilla roja de cualquier tipo sin pedúnculo ni semillas
  • 50 g aceite de oliva virgen extra
  • 800 g de agua
  • 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
  • 400 g de espaguetis partidos por la mitad
  • aceite de oliva virgen extra

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 590.1 mg
Protein 12.7 g
Kalori 1933 kJ / 462 kcal
Yağ 14 g
Lif 5.1 g
Doymuş Yağ 2 g
Karbonhidrat 71.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...