Hígado encebollado al vino de Jerez

Hígado encebollado al vino de Jerez

4.2 130 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 400 g de cebolla en cuartos
  • 4 dientes de ajo
  • 60 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
  • ½ cucharadita de pimentón picante
  • 500 g de filetes de hígado de ternera (en trozos de aprox. 4x4 cm)
  • 50 g de vino de Jerez seco
  • 1 cucharadita de sal

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 25.22 g
Kalori 1433 kJ / 343 kcal
Yağ 21.25 g
Lif 1.91 g
Karbonhidrat 12.67 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...