Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Himbeeressig
- ¾ TL Senf, mittelscharf
-
100
g Rapsöl
veya 100 g Sonnenblumenöl - ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- 2 TL Honig
- 1 Schalotte, halbiert, in Ringen
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 667 kJ / 159 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frische Artischocken
55 Min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45min
Salatsauce Sylter Art
48 Std.
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Lauwarmer Romanescosalat
40min
Ajvar-Mayonnaise für Artischocken
5min
Sauce Béarnaise
40min
Edamame mit Hoisin-Sauce
30 Min
Sauce Rouille
25 Min
Spargel-Antipasti
40min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 Min
Salatsauce für Blattsalate
10 Min