Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1700 g di acqua
- 350 g di polpo fresco
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1604.1 kJ / 383.4 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 23.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 21.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 godz. 45 min
Insalata di polpo mediterranea
4 Std.
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 godz. 30 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7 Std.
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min