Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1700 g di acqua
- 350 g di polpo fresco
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1604.1 kJ / 383.4 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 23.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 21.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 Std. 20 Min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5u. 30min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15 phút
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5u. 30min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Roastbeef Sottovuoto
5u. 30min