Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1700 g di acqua
- 350 g di polpo fresco
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1604.1 kJ / 383.4 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 23.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 21.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min
Calamari Sottovuoto
50min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3小时
Roastbeef Sottovuoto
5sa 30 dk