Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 300 g
- Kalori
- 6530 kJ / 1560 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 160.9 g
- Doymuş Yağ
- 97.8 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 1806 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa bearnesa
15min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1h
Salsa holandesa
15min
Pera al caramelo con crema y canutillo crujiente
4h
Salsa Bernesa TM6
20min
Salsa soubise (Espesar)
30min
Salsa bearnesa
15min
Boquerones marinados con sorbete de Bloody Mary
4 godz. 30 min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15min
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Salsa a la pimienta
20min