Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g de beurre
- 1 conserve de tomates concassées, (d’env. 400 g)
- 200 g de crème entière
- 100 g d'eau
- 10 g de farine
- 1 cube cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 450 g de quenelles de viande hachée
- 300 g de carottes, pelées, émincées à la mandoline (3 mm)
- 300 g de petits pois surgelés, décongelés
- 8 vol-au-vent (env. 280 g)
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4175 kJ / 1001 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 75 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vin blanc chaud
20 Min
Linguine saumon et vodka
20 Min
Farfalle sauce aux petits pois et jambon
45 λεπτ.
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 λεπτ.
Risotto alla milanese
30 λεπτ.
Cornettes à la viande hachée
30 λεπτ.
Vol-au-vent aux quenelles
30 λεπτ.
Crostini aux champignons et Fontina
35 λεπτ.
Riz Casimir
45 λεπτ.
Émincé à la zurichoise
50 λεπτ.
Pennette safran et crevettes
30 λεπτ.
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40 Min