Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di scalogno
- 130 g di salsiccia spellata, a pezzi
- 300 g di finocchio a fette sottili
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2176 kJ / 520 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Karbonhidrat
- 40.6 g
- Yağ
- 31.8 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caserecce alla verza e pasta di salame
35 min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35 min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 min
Pisarei e faśö
35 min
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Polenta bianca con carciofi
1 godz. 30 min
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Risotto timo e toma
35 min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 godz. 30 min
Polenta al formaggio
1 Std.
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min