Cihazlar ve Aksesuarlar
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
Hazırlık 1sa 20 dk
Toplam 13sa 20 dk
6 portions
Malzemeler
Chimichurri Sauce
-
garlic cloves4
-
shallots halved3 ½ oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems1 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems½ oz
-
dried oregano2 tbsp
-
extra virgin olive oil7 oz
-
white wine vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
dried chili flakes1 tsp
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)2
Warm Rice Salad & Grilling
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
lemon juice2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
water35 oz
-
long-grain white rice9 oz
-
carrots in half moons (½ in.)10 ½ oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)1
-
yellow bell pepper in pieces (1 in.)1
-
zucchini in half moons (1 in.)14 oz
-
oil, to brush grillonion to brush grill
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1204 mg
Protein
41 g
Kalori
3138 kJ /
750 kcal
Yağ
44 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
8 g
Karbonhidrat
47 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER®
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Guacamole
5 Min
Marinara Sauce
40 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Pico De Gallo
15 Min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 Min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 Min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Tortilla Soup
25 Min
Tinga de Pollo
40 Min