Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc
- 250 g de beurre demi-sel
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 2254 kJ / 547.7 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 58.9 g
- Doymuş Yağ
- 35.1 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 82.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beurre blanc
25 Min
Sauce beurre blanc
20 min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 min
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1 godz.
Minitartelettes à la pomme, pistache et cannelle
1h 40min
Sauce beurre blanc
20 min
Bisque de saint-jacques, crostini au romarin et huile d'olive au citron
5h 10min
Sauce hollandaise
15 min
Sauce hollandaise
25 Min
Dos de cabillaud aux vapeurs de menthe et citronnelle (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 7)
2 Std.
Menu light - Cabillaud vapeur, spaghetti à l'encre de seiche
2 Std.
Filet de sandre au beurre blanc
45 min