Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce hollandaise
- 50 g de jus de citron fraîchement pressé
- 3 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 200 g de beurre, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 280 g
- Kalori
- 7032 kJ / 1709 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 183 g
- Doymuş Yağ
- 110 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 1217 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce hollandaise
25 Min
Sauce hollandaise
15min
Crème brûlée à la vanille
3sa 45 dk
Sauce dieppoise
35 Min
Sauce au poivre
25 Min
Sauce cocktail
10min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce soubise
30 Min
Beurre blanc
20 Min
Sauce béarnaise
40min
Crème brûlée allégée
3 Std. 15 Min