Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g brown onion, cut into halves
- 1 fresh long green chilli, plus extra for garnishing
- 30 g ghee, melted
- 3 fresh curry leaves
- 5 g cumin seeds
- 1 cinnamon quill, broken into halves
- 2 - 3 whole cloves
- 300 g basmati rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 1 - 2 pinches saffron (optional)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2852.2 kJ / 679.1 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 115.3 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 1124.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cucumber and mint raita
30 min
Sambhar
1 godz. 30 min
Fresh coconut chutney
10min
Pilau rice
30 min
Jeera rice (Cumin rice - TM6)
45 min
Bombay aloo
40 min
Peanut chutney
10min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Amritsari dal
26 Std.
Pilaf with fragrant tarka
1 godz. 20 min
Potato karakari
50 min
Gobi masala
30 min