Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g brown onion, cut into halves
- 1 fresh long green chilli, plus extra for garnishing
- 30 g ghee, melted
- 3 fresh curry leaves
- 5 g cumin seeds
- 1 cinnamon quill, broken into halves
- 2 - 3 whole cloves
- 300 g basmati rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 1 - 2 pinches saffron (optional)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2852.2 kJ / 679.1 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 115.3 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 1124.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarka dal
30min
Pilau rice
30min
Jeera rice (Cumin rice - TM6)
45 min
Pilau rice using rice mode
40min
Sambhar
1h 30min
Cucumber and mint raita
30min
Beef madras
1h 30min
Lamb dhansak
25j 45 menit
Chicken tikka masala
1hod. 10min
Pilaf with fragrant tarka
1h 20 min
Potato karakari
50 min
Coriander chilli chutney
5min