Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preimpasto per pane
-
⅛
cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
veya ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 250 g di acqua
- 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
- 130 g di acqua
- 15 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
5
g di malto di orzo
veya 5 g di zucchero - 50 g di farina di semola di grano duro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 115.7 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
4 Std.
Pane al latte
2h 20min
Pane rustico
2hod.
Pane alle olive
2h 20min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15 min
Pane di patate
3h
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Baguette tradizionale
15h 35min
Pane pugliese
29h 20min
Pane barese
6h 15min
Pagnotta casereccia
5h 10 min