Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Focaccia
- ½ cucchiaino di zucchero
-
½
cubetto di lievito di birra fresco (12 g)
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di latte + q.b.
- 500 g di farina di forza
- 2 cucchiaini rasi di sale (10 g) + q.b.
Farcitura
-
100
g di tonno in scatola al naturale (peso sgocciolato)
veya 100 g di prosciutto cotto affumicato a pezzi - 50 g di olio di arachidi
- 1 tuorlo d'uovo a temperatura ambiente
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 1 cucchiaio di aceto di vino
Terminare la preparazione
- 2 uova sode a fette (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzioni
- Kalori
- 2092 kJ / 500 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Karbonhidrat
- 68.9 g
- Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane scugnizzo
2h
Focaccia tramezzino
2h 5min
Pasta Choux
2h
Pan Brioche
8 Std.
Torta marmorizzata
2h
Pasta al vino
5min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Piadina romagnola
15 min
Danubio dolce
3sa 25 dk
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3sa 45 dk
Corona di pan di pizza
4h
Trancetti cioccolatte
2h