Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di seppie, ad anelli
- 600 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 400 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1753.1 kJ / 419 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 36.3 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 802.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3 godz. 10 min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30 min.
Polpo in bottiglia
9h 10min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1ωρ. 30 λεπτ.
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5h 30 min.
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10 min
Calamari alla marchigiana
35 λεπτ.
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30 min.
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10 min
Moscardini al limone
30 λεπτ.
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Baccalà alla livornese
35 λεπτ.