Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di seppie, ad anelli
- 600 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 400 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1753.1 kJ / 419 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 36.3 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 9.3 g
- Sodyum
- 802.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari in umido
55 Min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 Std. 30 Min
Ponte dei sospiri
1h
Asparagi sottovuoto
50min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30 min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5h 30 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min