Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Citronette al prezzemolo
- ½ spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 grani di pepe bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
Calamari
- 650 g di calamari freschi piccoli, ad anelli
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1248.1 kJ / 298.3 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 18.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 470.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 dk
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Insalata di calamari al limone
35 Min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1sa 20 dk
Calamari Sottovuoto
50 dk
Polpo su farinata di ceci
5hod.
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 Std.
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Insalata di calamari
55 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min