Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Citronette al prezzemolo
- ½ spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 grani di pepe bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
Calamari
- 650 g di calamari freschi piccoli, ad anelli
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1248.1 kJ / 298.3 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 18.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 470.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1 Std. 30 Min
Insalata di calamari al limone
35min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 godz.
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 godz. 20 min
Insalata di polpo mediterranea
4 Std.
Polpo agli agrumi
1h
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min