Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de farine
- 230 - 250 g d'eau
- 1 cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 40 g d'huile végétale et un peu plus pour travailler
- 1 pincée de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 - 2 tomate(s), coupée(s) en rondelles (voir conseil)
- un peu de gros sel pour saupoudrer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milanais
3 godz.
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Gâteau aux carottes
1h 10 min.
Croissants au jambon
35 min.
Crème glacée aux fruits
5 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Papet vaudois
55 min
Sauce balsamique
10 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Pain toupie rapide
40 min