Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
-
½
cube de levure fraîche (20 g)
veya 2 c. à café de levure sèche - 1 c. à café de sucre
- 420 g de farine
- 2 c. à café de sel
Garniture
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais, lavé et séché
- 2 - 3 pincées de sel de mer en gros grains
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 54.4 g
- Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Milanais
3h
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2h 30min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Pain paysan
3h
Cake aux branches
1h 10min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Focaccia aux tomates
40 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Bonhomme en pâte
2h 10 min