Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
-
½
cube de levure fraîche (20 g)
veya 2 c. à café de levure sèche - 1 c. à café de sucre
- 420 g de farine
- 2 c. à café de sel
Garniture
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais, lavé et séché
- 2 - 3 pincées de sel de mer en gros grains
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 54.4 g
- Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Rösti bernois
40 Min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Milanais
3h
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Risotto alle cinque P
30 Min
Bonhomme en pâte
2h 10 min
Petits croissants à la vanille
1h 30 min
Focaccia aux tomates
40 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1h 45min