![Focaccia au romarin Focaccia au romarin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/63D3854D-D39C-4999-9DC0-AFF9583DB3F7/Derivates/AE9F0631-948F-4E47-80D8-03A58BAAAAC9.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
-
½
cube de levure fraîche (20 g)
veya 2 c. à café de levure sèche - 1 c. à café de sucre
- 420 g de farine
- 2 c. à café de sel
Garniture
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais, lavé et séché
- 2 - 3 pincées de sel de mer en gros grains
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 54.4 g
- Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Milanais
3h
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Pain paysan
3h
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Cake aux branches
1h 10min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Focaccia aux tomates
40 min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Gâteau aux carottes
1h 10min
Tresse bernoise
1sa 45 dk