Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g de sucre
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 c. à café de miel
- 300 g de lait
-
½
cube de levure boulangère fraîche (20 g) émiettée
veya 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 1 sachet de safran en poudre (125 mg)
- 500 g de farine
- ½ c. à café de sel
- 1 œuf, battu pour badigeonner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 1399 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 8 g
Alternatif tarifler
Milanais
3h
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 godz.
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Pain paysan
3h
Gâteau du Vully
2sa 30 dk
Cake Mississippi clair
1h 15 min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Papet vaudois
55 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Cake tyrolien automnal
1h 20min