Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse
- 60 g de beurre, en morceaux, froid
- 15 g de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- farine à tresse pour fariner
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de crème
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1319 kJ / 314 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 9 g
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1h 45 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Croissants au jambon
35 min
Cake Mississippi clair
1h 15 min
Cake à l’orange imbibé
1sa 30 dk
Papet vaudois
55min
Focaccia aux tomates
40 min
Sauce balsamique
10min
Tarte au vin cuit
45 min
Riz Casimir
45 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Pain toupie rapide
40 min