Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g de farine à pain et un peu de farine supplémentaire
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 500 g de babeurre
- 30 g d'eau et un peu d’eau supplémentaire pour badigeonner la pâte
- 1 ½ - 2 c. à café de sel selon les goûts
- un peu de farine à pain pour fariner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pain bis en cocotte
2h 25 min
Petits pains aux fruits
3h 5min
Pain paysan
3h
Pain vaudois à la croix
13h 30min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Petits pains au lait
2ωρ. 5 λεπτ.
Pain rustique
2h
Pain toast
16h
Pain croustillant
1 Std.
Pain d'épeautre pur
11h
Petits pains au seigle
12h