Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler la plaque
- 260 g d'eau, tiède
- 1 c. à café de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel
Garniture
- de la farine, pour le plan de travail
- de l'huile d'olive, pour badigeonner
- 1 gousse d'ail
- 2 brins de persil frais, feuilles lavées et essorées
- 1 pincée d'origan séché
- 10 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g d'anchois, entiers, frais
- 5 - 6 tomates cerises, coupées en deux
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe d'orge des Grisons
55 min
Milanais
3h
Crème au jus de pomme
4h 15 phút
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Tourte au kirsch de Zoug
4h
Focaccia croustillante
2h 10min
Mini focacce fantaisie
2h 5 min
Cake imbibé au citron
1h 30 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Gâteau à la crème
45 min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1h 45 min