Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler la plaque
- 260 g d'eau, tiède
- 1 c. à café de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel
Garniture
- de la farine, pour le plan de travail
- de l'huile d'olive, pour badigeonner
- 1 gousse d'ail
- 2 brins de persil frais, feuilles lavées et essorées
- 1 pincée d'origan séché
- 10 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g d'anchois, entiers, frais
- 5 - 6 tomates cerises, coupées en deux
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bonhomme en pâte
2h 10min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Tarte flambée vaudoise
1h 30min
Gâteau des rois
1h 55min
Focaccia croustillante
2h 10min
Focaccia au romarin
2h 30min
Pain tessinois
1h 50 min
Gâteau du Vully
2h 30min
Panure
5min
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Beurre aromatisé à l’orientale pour grillades
Değerlendirme yok
Sirop de thé froid
25min