Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Levain
- 200 g de grains de seigle
- 125 g d'eau
- ⅛ cube de levure boulangère fraîche (env. 5 g)
Pâte à pain et finition
- 400 g de grains de seigle
- 250 g d'eau
-
⅓
cube de levure boulangère fraîche (env. 15 g)
veya ⅔ sachet de levure boulangère sèche (env. 5 g) - 10 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Pain tessinois
1h 50min
Pain paysan
3h
Pain bis en cocotte
2h 25 min
Gnocchi de pommes de terre
1 Std. 15 Min
Pain d'épeautre et de blé
12u.
Pain d’épeautre aux noisettes
2sa 50 dk
Pain d'épeautre pur
11h
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain rustique
2h
Vermicelles
3 Std. 15 Min
Pain complet
4 Std.