![Pain de seigle valaisan Pain de seigle valaisan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a5c2db98-d986-46e4-b69a-306af6164322/Derivates/a33c67ac-f490-4910-98e5-1b392d0521ff.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Levain
- 200 g de grains de seigle
- 125 g d'eau
- ⅛ cube de levure boulangère fraîche (env. 5 g)
Pâte à pain et finition
- 400 g de grains de seigle
- 250 g d'eau
-
⅓
cube de levure boulangère fraîche (env. 15 g)
veya ⅔ sachet de levure boulangère sèche (env. 5 g) - 10 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Pain d'épeautre pur
11 godz.
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Pain paysan
3h
Yogourt nature
12h
Séré aux herbes
10min
Petits pains au müesli (sucrés)
2h
Pain complet
4sa
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45 Min
Polenta tessinoise
45 Min
Pain aux graines de lin
1h 30min
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Pain bis en cocotte
2h 25min