Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prépâte avec ébouillantage
- 120 g de farine de pur épeautre, complète
- 180 g d'eau chaude
Pâte à pain et finition
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ cube de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g d'eau
- un peu de farine blanche d'épeautre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 23.1 g
- Yağ
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pain d'épeautre et de blé
12u.
Pain bis en cocotte
2h 25 min
Petits pains aux fruits
3h 5min
Pain paysan
3 godz.
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Pain rustique
2 Std.
Pain de seigle valaisan
10 Std.
Pain toast
16h
Pain croustillant
1h
Petits pains au seigle
12u.