Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cubed (2 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 45 g unsalted butter, divided
- 15 g extra virgin olive oil
- 280 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 60 g dry white wine
- 700 g water
-
1
stock cube, beef or vegetable
veya 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1794.3 kJ / 428.9 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 588.8 mg
Alternatif tarifler
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Béarnaise sauce
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Mushroom Risotto
30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1hod. 40min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1 Std. 30 Min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30min
Lemon Risotto
30min
Parmesan Risotto (TM6)
30min