Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ - 1 oz olive oil
- 6 - 7 oz mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)
- 25 - 27 ½ oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
- 26 ½ - 28 oz water
-
1
tsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube - 1 tsp salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 448.4 kJ / 107.2 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 14.4 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 724.1 mg
Alternatif tarifler
Basic Vegetable Soup
50 Min
Chopped Onions
5 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Vegetable Soup
35min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Steamed Leeks
25min
Steamed Rice
25min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Pea Soup
30min