Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno
- 50 g di burro
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di formaggio roquefort
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1743.7 kJ / 416.8 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 27.6 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 461.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 godz.
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50 min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20min
Uova in cocotte al tartufo
20min
Insalata con uovo pochè
45min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Blinis con salmone
1h
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h