Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gratin di patate dauphinois
- 800 g di patate
- 200 g di Gruviera a tocchetti
- 300 g di latte intero
- 1 pizzico di noce moscata
- 200 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- burro q.b.
Salsa allo champagne
- 40 g di senape
- 200 g di Champagne
- 60 g di formaggio fresco spalmabile
Rombo
- 500 g di acqua
- 4 filetti di rombo
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3810.6 kJ / 910.8 kcal
- Protein
- 57.7 g
- Karbonhidrat
- 46.8 g
- Yağ
- 50.2 g
- Doymuş Yağ
- 27 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 1065.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiramisù al profumo di lavanda
5h
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 min
Treccia porri e frutti di mare
2 godz. 15 min
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
1 godz. 20 min
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1 godz. 15 min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Değerlendirme yok
Insalata di scampi esotica in vasetto
30 min
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1 godz. 10 min
Tagliatelle cinesi con tacchino in salsa di prugne
1 godz. 30 min
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45 min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1 godz. 30 min
Fideuá di polpo
1 godz. 10 min