Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di farina di mais bianca bramata
- 750 g di acqua
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 1 spicchio di aglio
- 4 carciofi, puliti e a fettine
- 1 pizzico di sale
- 70 g di vino bianco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1471.7 kJ / 351.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 51.8 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 8.3 g
- Sodyum
- 606 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1h 20min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8hod. 30min
Mele cotogne al cardamomo con biscotti alle mandorle
3 Std. 30 Min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1h
Vellutata di zucca e mela cotogna
1h
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1h
Vellutata di piselli con tortino di patate e gamberi
1h
Vellutata di castagne e pastinaca
1h
Composta di mele e castagne
30min
Sformatini di fiori di zucca
1 godz. 30 min
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1h 25min
Gnocchi di lenticchie con sugo di cotechino
1 Std. 50 Min