Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
veya 20 g oignon jaune, coupé en lamelles - 250 g de viande de bœuf (type filet, rumsteck, bavette...), coupée en lanières (1 x 3-4 cm) et séchée avec du papier absorbant
- Besin Değeri
- şuna göre 250 g
- Kalori
- 2095.6 kJ / 500.9 kcal
- Protein
- 54.2 g
- Karbonhidrat
- 1.2 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 198 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 dk
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15 dk
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15 dk
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 dk
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 dk
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 dk
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 dk
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 dk
Rissoler 250 g de crevettes
15 dk