Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive - 200 g d'oignons jaunes, coupés en deux, puis en lamelles (0,5 cm)
- 1 - 2 piments rouges frais (env. 20 g), coupés en rondelles
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 460.9 kJ / 109.8 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 8.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 3.1 mg
Alternatif tarifler
Faire sauter un mélange de légumes
30 min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 Min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 min.
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Dorer légèrement ail et oignons
20 Min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 min.
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 min.
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min.
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min.
Faire sauter 200 g de poivrons
20 Min