Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 350 g d'épinards frais, grossièrement hachés (tige centrale retirée)
-
4
brins d'aneth frais, équeutés
veya 4 brins de menthe fraîche, équeutés - 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 150 g de feta, émiettée
- le zeste d'½ citron jaune non traité, râpé très finemement
- du sel
- du poivre moulu
- 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 50 g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1681 kJ / 402 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Spanakopita aux épinards
1h 15 min
Pizza épinard-feta
1h 10min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20min
Tatin d’aubergine aux graines
3h
Quiche saumon, épinards, feta
1h
Flan de ricotta aux pousses d'épinards et pistaches
35 min
Tourte de Pâques
1 Std. 35 Min
Parmigiana d'aubergine
1 godz. 30 min
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 min
Tatin d'aubergine
1 godz. 5 min