Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.), to taste
- 2 oz honey
- 2 oz brown rice vinegar
- 1 ½ oz sesame oil
- 1 oz vegetable oil
- 1 oz soy sauce
- 1 pinch dried chili flakes (isteğe bağlı)
- 9 oz red cabbage, cut into pieces
- 4 oz kale, tough stems removed, cut into pieces (2 in.)
- 1 carrot (approx. 4.5 oz), cut into pieces (1 in.)
- 1 red bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered
- 1 yellow bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered
- 3 spring onions, cut into pieces (1 in.)
- ½ oz fresh cilantro leaves, plus extra to garnish
- 5 ½ oz fresh edamame, shelled
- 3 ½ oz roasted peanuts, unsalted
- 1 oz sesame seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2133.7 kJ / 510 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 36.6 g
- Doymuş Yağ
- 4.1 g
- Lif
- 10.7 g
- Sodyum
- 442.1 mg
Alternatif tarifler
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Asian Chopped Salad
20 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Texas Coleslaw
15min
Southwest Quinoa
40min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min