Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade and Teriyaki Glaze
- 1 oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 ½ oz shoyu sauce (Japanese soy sauce)
- 2 oz mirin
- 3 ½ oz maple syrup
- 4 fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)
Salmon with Broccoli and Rice
- 8 ½ oz rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 35 oz water
-
12
oz broccoli florets, cut into pieces (1½ in.)
veya 12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.) - black sesame seeds, toasted, to garnish (isteğe bağlı)
- 1 scallion, thinly sliced, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Karbonhidrat
- 74.1 g
- Yağ
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 1499.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fish and Zucchini
35 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Meat Sauce
1h 45 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min