Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade and Teriyaki Glaze
- 1 oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 ½ oz shoyu sauce (Japanese soy sauce)
- 2 oz mirin
- 3 ½ oz maple syrup
- 4 fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)
Salmon with Broccoli and Rice
- 8 ½ oz rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 35 oz water
-
12
oz broccoli florets, cut into pieces (1½ in.)
veya 12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.) - black sesame seeds, toasted, to garnish (isteğe bağlı)
- 1 scallion, thinly sliced, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Karbonhidrat
- 74.1 g
- Yağ
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 1499.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Frozen Yogurt Bark
6h 10min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Creole Style Jambalaya
1h 10 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min