Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 - 350 g gemischte frische Schwammerl (siehe Tipp)
- 9 - 12 frische Salbeiblätter
- 3 Wacholderbeeren
- 1 - 2 TL Knoblauch, granuliert
- 1 EL Senfkörner, gelb
- 1 TL Kubebenpfeffer, ganz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Salz, unjodiert
- 200 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 100 - 150 g natives Olivenöl extra
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 4678 kJ / 1115 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 103 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenröster
30min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Steirische Fischsulz
7h
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1h 30min
Hühnerleberschnitten
25 Min
Tiroler Kirchtagskrapfen (Pechmandl-Tascherln)
1h 10min
Bärlauch-Gnocchi
1h 15min
Moosbeer-Kokos-Nocken
35min
Salzburger Nockerl
30min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4 Std. 50 Min
Sauce Tatare
15 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min