Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vino tinto
-
100
g de oporto
veya 100 g de agua - 250 g de agua
- 350 g de azúcar
- 2 ramas de canela
- 2 anís estrellado
- 2 piezas de ralladura de naranja (1 cm x 3-4 cm)
- 4 pera (aprox. 180 g c/u), peladas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 12 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema batida insuperable
30min
Mermelada de naranja
40min
Aderezo de albahaca y fresas
5 Min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15min
Sopa de cebolla TM6
55min
Peras en almíbar
1 godz. 40 min
Peras al vino tinto y vainilla
1h 10min
Mermelada de jitomate y chile
1h 15min
Jalea de toronja
13 godz. 45 min
Toronjas confitadas
13h 30 min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5u.
Peras al vino tinto
3 godz. 20 min