Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g oil
- 500 g brown onion, cut into halves, then cut into wedges (1 cm)
- 50 g beer (see Tips)
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 10 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 2391.8 kJ / 569.5 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 40.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 688.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Browned onions (200 g)
20min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Mirepoix
15 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 Min
Bacon with chicken strips
15 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Harlequin custard (TM6)
15 min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Custard (TM6)
15 min