Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa demolhada a quente
- 40 g centeio em grão
- 20 g pão ralado
- 110 g água
Massa-mãe de centeio
- 150 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 110 g farinha de centeio tipo 130
Batatas cozidas
- 600 g água
- 180 g batata farinhenta c/ casca, cortada ao meio
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 100 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 300 g farinha tipo 65
- 1 ½ c. chá de sal
- 70 g noz em metades
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receita completa
- Kalori
- 9282 kJ / 2283 kcal
- Protein
- 61 g
- Karbonhidrat
- 362 g
- Yağ
- 50 g
- Lif
- 32.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pãezinhos de muesli
15ωρ. 30 λεπτ.
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45 min
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão de centeio e banha
16h 10 min
Pão de mistura simples
3u. 40min
Pão de leitelho
18 godz.
Pão branco
15 godz.