Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 75 g queijo parmesão
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 100 g espargos verdes cortados em pedaços
- 75 g crème fraîche
- 5 g mostarda
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão, só a raspa
Massa
- 250 g água, mais q.b. p/ vapor
- 350 g farinha tipo 65
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 8 g sal
- Flor de sal q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1338 kJ / 320 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spanakopitas de carne e espinafres
1h 5min
Cobler de fruta da época
1 Std. 15 Min
Molho pesto
5 Min
Focaccia com azeitona e alecrim
72h
Focaccia com tâmaras, bacon e queijo de cabra
3 Std.
Hambúrgueres de noz e feijão
1 godz. 45 min
Pesto de espinafres e amêndoa
5 Min
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2h 15min
Hambúrguer de beterraba com cebola caramelizada em pão integral
3h 10min
Pão com pesto
2 godz. 5 min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min
Focaccias
2h