Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g Suppenhuhn
- Salz
- Pfeffer
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1450 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 3 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 300 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Knollensellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 100 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 130 g Risoni-Nudeln (Garzeit ca. 15 Min.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2730 kJ / 653 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2h
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Hühnerfrikassee
1hod. 20min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Hühnertopf à la Frikassee
1hod. 15min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 Std.
Hühnerfrikassee à la Margret
50min
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Hühner-Kraft-Suppe
2hod. 10min
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1 Std. 10 Min