Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g Suppenhuhn
- Salz
- Pfeffer
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1450 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 3 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 300 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Knollensellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 100 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 130 g Risoni-Nudeln (Garzeit ca. 15 Min.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2730 kJ / 653 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erbsen-Möhren-Eintopf
1h
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1h 10min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1h
Bohneneintopf
40 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Hühnerfrikassee à la Margret
50min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2h
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min