Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati e sgocciolati
- 2 filetti di erba cipollina fresca, sminuzzati
- ¼ di finocchio affettato, con la barba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 1 carota, pelata e affettata
- ¾ di finocchio affettato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2451 kJ / 586 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 52.8 g
- Lif
- 7.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema di porri gratinata
50min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min
Insalata di fragole, asparagi e Feta
40 min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Bicchierini di mele al mascarpone
30 min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 Min
Gazpacho
15 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 min
Salsa tartara
10 min