Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati e sgocciolati
- 2 filetti di erba cipollina fresca, sminuzzati
- ¼ di finocchio affettato, con la barba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 1 carota, pelata e affettata
- ¾ di finocchio affettato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2451 kJ / 586 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 52.8 g
- Lif
- 7.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgur alle verdure e menta
35 λεπτ.
Quiche di cipolle
1h 15min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 λεπτ.
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 Std. 10 Min
Pere al vino rosso
3ωρ. 20 λεπτ.
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Acuka (Patè di noci e spezie)
10 min.
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Tzatziki
20 λεπτ.