Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di cardi, puliti dai filamenti, a pezzi (5 cm)
- burro q.b.
- 125 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 uova (da 60 g)
- 10 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 1.7 g
- Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Tortino di cardi alla fiorentina
1 Std. 30 Min
Vellutata di cardi con patate al timo
50 Min
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35 Min
Mini bonet
2h
Flan di cavolfiore
45 Min
Cardi gratinati
40 Min
Sformato di cardi
1 Std.
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35 Min
Brandacujun
45 Min