Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 foglie di cavolo verza, lavate
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
- 16 fette di pane di segale
- 300 g di Fontina Valdostana a fette sottili
- 1 pizzico di cannella in polvere (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (isteğe bağlı)
- 50 g di burro in fiocchi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4139.5 kJ / 988.7 kcal
- Protein
- 36.8 g
- Karbonhidrat
- 102.9 g
- Yağ
- 46.6 g
- Doymuş Yağ
- 28 g
- Lif
- 140.7 g
- Sodyum
- 14 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Risotto timo e toma
35min
Panissa vercellese
35min
Minestra di castagne
1h 40min
Insalata di sedano rapa e mele
10min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Torta pasqualina
2h 5min
Polenta al formaggio
1h
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 phút
Bagna cauda
35min
Semolino dolce
1h