Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 foglie di cavolo verza, lavate
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
- 16 fette di pane di segale
- 300 g di Fontina Valdostana a fette sottili
- 1 pizzico di cannella in polvere (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (isteğe bağlı)
- 50 g di burro in fiocchi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4139.5 kJ / 988.7 kcal
- Protein
- 36.8 g
- Karbonhidrat
- 102.9 g
- Yağ
- 46.6 g
- Doymuş Yağ
- 28 g
- Lif
- 140.7 g
- Sodyum
- 14 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porri in crema delicata
35min
Pere al vino rosso
3h 20min
Rabaton
1h
Semolino dolce
1h
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Mini bonet
2 Std.
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Bagna cauda
35min
Tarte tatin
2h 30min
Bonèt
2 Std.