Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de jamón serrano en dados
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 pimienta de Cayena seca entera (isteğe bağlı)
- 500 g de acelgas (en trozos de 4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 771 kJ / 185 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 Min
Judías verdes con tomate
45 Min
Repollo salteado
25 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 Min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 Min
Espinacas con patatas
30 Min
Acelgas en adobillo
40 Min
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Acelgas con patatas
45 Min
Cardo a la cerveza
25 Min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 Min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 Min