Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 - 200 g de ejotes, sin tallos
- 2 ramita tomillo fresco
- ½ cda de aceite de oliva
- ⅛ - ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
- 1850 g de agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
veya 30 g de vinagre blanco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mermelada de chabacano y jengibre
1h
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Verduras blanqueadas
1h
Verduras en salsa morita
35 min
Jamaica con chilito
30 min
Espárragos con salsa de jamiaca
40 min
Cassoulet de pavo a la naranja TM6
3sa 20 dk
Ensalada de bacalao con apio y tomates con vinagreta al vacío TM6
1h 15min
Salmón teriyaki Al vacío
1 godz. 20 min
Salmón con ensalada de hinojo y manzana Al vacío TM6
1 godz. 20 min
Nopalitos con guajillo y elote
30 min
Tacos de lechuga
1h