Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de echalot, en mitades
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 200 g de espinaca baby fresca
- 2 pizca de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 6 rebanadas de solomillo de cerdo (aprox. 320 g)
-
6
rebanadas de jamón (aprox. 60 g)
veya 6 rebanadas de tocino -
80
g de Marsala, seco o dulce
veya 80 g de vino dulce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 856 kJ / 204 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 409 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastel de carne
40 Min
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1 Std.
Filete de res en salsa de chile morita
40 Min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1 Std.
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 Std.
Estofado de res TM6
4h
Lomo de cerdo en salsa de mandarina y nuez
1 Std. 20 Min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25 Min
Pastel de carne
50 min
Relleno para pavo
1h 15 min
Pay de carne a la cerveza TM6
1h 40 min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35 Min