Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de echalot, en mitades
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 200 g de espinaca baby fresca
- 2 pizca de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 6 rebanadas de solomillo de cerdo (aprox. 320 g)
-
6
rebanadas de jamón (aprox. 60 g)
veya 6 rebanadas de tocino -
80
g de Marsala, seco o dulce
veya 80 g de vino dulce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 856 kJ / 204 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 409 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo al cilantro
35min
Pierna de cerdo a las hierbas
40 min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Filetes al vino tinto para 2
55min
Cacerola de pollo
30 min
Entomatado de cerdo
1h
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 godz. 45 min
Pollo con crema de chipotle adobado
40 min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Pechugas a la reina
35min
Cerdo entomatado
50min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min