Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de azúcar
- 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 4 huevos
- 80 g de aguardiente
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar las manos)
- 200 g de leche
- 3 sobres de gaseosa en polvo
- 820 g de harina de repostería
- 1000 g de aceite para freír
- 200 - 300 g de azúcar glas (para rebozar)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 11.9 g
- Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piononos (Andalucía)
13h 20min
Bizcochos borrachos
1h 5min
Poleá
15 min
Cortadillos de cidra
1h
Pan de higos
72h 5min
Roscas de limón y anís de Ribeira
2 Std. 30 Min
Tortas de Alcázar
40 min
Pestiños borrachuelos
50 min
Roscos de vino
45min
Tocino de cielo
4h 30 min
Pestiños andaluces
1h
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 min