Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de azúcar
- 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 4 huevos
- 80 g de aguardiente
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar las manos)
- 200 g de leche
- 3 sobres de gaseosa en polvo
- 820 g de harina de repostería
- 1000 g de aceite para freír
- 200 - 300 g de azúcar glas (para rebozar)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 11.9 g
- Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bollos de manteca (Andalucía)
1 Std. 10 Min
Cortadillos de cidra
1 Std.
Pestiños borrachuelos
50min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Tortas de Pascua murcianas
2h
Milhojas de merengue
1h 40min
Roscos de vino
45min
Bizcocho al vapor con almíbar de limón
1h 45min
Bizcochos borrachos
1 godz. 5 min
Pestiños andaluces
1 Std.
Tocino de cielo
4h 30min
Flan de turrón
3 godz. 40 min