Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g de levadura prensada fresca
- 350 g de agua
- 400 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 2 chorizos asturianos (aprox. 200 g c/u) en 18 trozos
- 60 g de dados de beicon
Para el horno
- 150 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 857 kJ / 205 kcal
- Protein
- 9.31 g
- Karbonhidrat
- 24.32 g
- Yağ
- 7.83 g
- Lif
- 1.26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empanada de bonito
1h 20 min
Roscón de Reyes
4h
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Masa para empanada con levadura
1h 20 min
Minirroscón de Reyes
3h
Tigres
1h
Pintxo Donosti
15min
Suizos
2h 30 min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30 min
Magdalenas de nata
1h
Bica de Castro Caldelas
1h 20 min
Bollitos preñaos
50min