Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g de levadura prensada fresca
- 350 g de agua
- 400 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 2 chorizos asturianos (aprox. 200 g c/u) en 18 trozos
- 60 g de dados de beicon
Para el horno
- 150 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 857 kJ / 205 kcal
- Protein
- 9.31 g
- Karbonhidrat
- 24.32 g
- Yağ
- 7.83 g
- Lif
- 1.26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Croquetones de picadillo de chorizo
9h 15min
Empanada de bonito
1h 20 min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Masa para empanada con levadura
1h 20 min
Roscón de Reyes
4 Std.
Hornazo de Salamanca
50min
Minirroscón de Reyes
3sa
Suizos
2 Std. 30 Min
Pastas de té rizadas
40 min
Bollitos preñaos
50min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5 Std.