Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 tiras de piel de limón
- 2 cucharadas de anís en grano
-
100
g de vino manzanilla
veya 100 g de vino blanco - 250 g de harina de repostería
- ½ cucharadita de sal
- harina de repostería para espolvorear
- 300 g de aceite de oliva virgen extra (para freír)
Almíbar de miel
- 200 g de miel
- 50 g de agua
Terminación
- 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 514 kJ / 123 kcal
- Protein
- 1.04 g
- Karbonhidrat
- 13.69 g
- Yağ
- 7.12 g
- Lif
- 0.35 g
Alternatif tarifler
Cachuela extremeña
4h 20min
Cortadillos de cidra
1h
Pestiños borrachuelos
50min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Tortas de Pascua murcianas
2h
Roscos chiclaneros
1h
Milhojas de merengue
1h 40min
Roscos de vino
45min
Pudin de arroz con leche y galletas de canela
3h 20min
Tocino de cielo
4h 30 min
Poleá
15min
Flan de turrón
3h 40min