Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 tiras de piel de limón
- 2 cucharadas de anís en grano
-
100
g de vino manzanilla
veya 100 g de vino blanco - 250 g de harina de repostería
- ½ cucharadita de sal
- harina de repostería para espolvorear
- 300 g de aceite de oliva virgen extra (para freír)
Almíbar de miel
- 200 g de miel
- 50 g de agua
Terminación
- 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 514 kJ / 123 kcal
- Protein
- 1.04 g
- Karbonhidrat
- 13.69 g
- Yağ
- 7.12 g
- Lif
- 0.35 g
Alternatif tarifler
Cachuela extremeña
4sa 20 dk
Poleá
15 min
Cortadillos de cidra
1 godz.
Pan de higos
72h 5min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Pestiños borrachuelos
50 min
Roscos de vino
45 min
Tocino de cielo
4h 30 min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 min
Roscos chiclaneros
1 godz.
Flan de turrón
3h 40min