Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di mandorle pelate
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 5 olive nere denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 4 pomodori secchi a pezzi
- 10 pomodorini ciliegia in quarti
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 350 di pasta secca tipo farfalle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Karbonhidrat
- 71.9 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne alla puttanesca
35min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Vermicelli di scammaro
30min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Farfalle pesto e gamberi
20min
Fusilli tricolore
30min
Rigatoni affumicati
25min
Spaghetti alla siciliana
30min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Spaghetti alla vesuviana
25min