Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di mandorle pelate
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 5 olive nere denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 4 pomodori secchi a pezzi
- 10 pomodorini ciliegia in quarti
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 350 di pasta secca tipo farfalle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Karbonhidrat
- 71.9 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Vermicelli di scammaro
30min
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Penne alla puttanesca
35min
Fusilli tricolore
30min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Gomiti, olive e acciughe
30min